asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Miért ajánlott a futás az anyukáknak?

AddThis Social Bookmark Button

A futás egy igazi meditáció a mozgásban. Azon túl, hogy az egyik legnagyszerűbb módja fizikumunk megdolgoztatásának, pszichésen is teljes kikapcsolódást nyújthat. De vajon tényleg képes fiatalon is tartani?

Tény, hogy a szervezet általános „megdolgoztatása” fontos, mondhatni elengedhetetlen az egészségmegőrzés szempontjából. A szív- és érrendszer, valamint a légzőrendszer – és ezáltal az anyagcsere – „megpörgetése” rendkívül pozitívan hat az ember testére és lelkére is. Erre a legalkalmasabb az ún. anaerob edzés, mely rendszeres végzésével a szervezet általános kondíciója javul, maga után vonva nemcsak esztétikai változást, hanem közérzetbeli átalakulást is.

Az aerob edzésnek számos fajtája létezik. Amikor úszunk, futunk, bicajozunk, táncolunk, teniszezünk, kosárlabdázunk, focizunk, észrevétlenül formásodunk, erősödünk, és javul állóképességünk. Talán csak a másnapi izomlázból vesszük észre, hogy használtuk a combizmokat, farizmokat, hasizmokat, karizmokat. Hogy melyiket milyen mértékben, az sportág specifikus. Van egy sport viszont, ami az összes többihez elengedhetetlen alapul szolgál. Ez a futás.

A futás a legáltalánosabb, legkézenfekvőbb mozgásforma, és csupán egy jó sportcipő kell hozzá. Mit élünk át futás közben? Hogyan hat a szervezetre? Miért ajánljuk mindenkinek? És hogyan kezdjünk neki? Ha szeretnél minderről többet megtudni, érdemes velünk tartani.

Folytatás a cikk eredeti oldalán

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Minta kicsi7
Minta kicsi8
Minta kicsi3
Minta kicsi4
Minta kicsi
Minta kicsi2
Minta kicsi6
Minta kicsi5
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise