asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Az elfoglalt háziasszonyok dilemmája... 1. rész

AddThis Social Bookmark Button

 

Az elfoglalt háziasszonyok dilemmája... 1. rész

 
Egy külföldön élő kedves olvasóm keresett meg sportoláshoz kapcsolódó személyes dilemmájával. Nagyon örültem levelének, hiszen ő is azok közé az elfoglalt háziasszonyok tartozik, akik felismerték a sport jótékony hatásait, mégis a gyakorlati megvalósítás akadályba ütközik. Probléma felvetése szerintem nagyon sok mozgásra vágyó nő társunkban felmerült már. Kisgyermekes anyuka élethelyzetéből járom körbe most a témát, de minden elfoglalt lánynak és asszonynak is szánom a következtetéseket.
 

 

"Idézet az olvasói levéből: ... Rendszeresen szoktam olvasni irományaidat a mozgásról. Most egy személyes kérdéssel fordulnék hozzád... Olyan szívesen olvasnék arról, hogy akik már baba után visszamentek dolgozni, azok hogyan iktatják be a mozgást/fogyókúrát a mindennapokba. Én tudod nem sokat híztam terhesség alatt, és a szoptatás is alaposan vitte meg le a kilókat. Azonban mióta nem szoptatok felszaladt rám néhány kiló. 5 kor erek haza a munkából fáradtan es akkor vacsorát készítek illetve a gyerekemmel foglalkozom, s ha nekiállok tornázni, úgy érzem tole veszem el azt az idot. fel 10 -10 mire elalszik, s olyankor mar csak zuhanyozni, hajatmosni van erom, mert reggel 6-kor kelek. Próbáltam a 4 éves fiammal közösen sportolni, de nem könnyű, talán majd pár év múlva jobb lesz ha tud majd korizni..."
 
 
Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Minta kicsi3
Minta kicsi8
Minta kicsi7
Minta kicsi4
Minta kicsi5
Minta kicsi6
Minta kicsi2
Minta kicsi
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise